-
-
Any: 2005
Comarca: Bages
Data: 23/11/23 00:33
Se que no em fa be però...
Porto un any i mig amb la meva parella pero realment sembla que lo nostre hagi acabat fa molt. Ens seguim veient i jo l'estimo més que res, pero sento que no li importo. Es pot passar tot el dia sense dir-me gairebe res i quan parlem és molt seca. Sap que em preocupa que no estiguem be però ella simplement diu que li agrada com estem. Quan ens veiem estem prou bé però tot i així sento que no vol res amb mi. És com si només actuessim com amigues sense importancia. I seguim estant juntes, pero em sento substituible. I sento que si la deixes no li importaria. Se que tal i com ho dic sembla que hauria de deixar-la, però no puc. Una part de mi creu que tot són paranoies meves. Però recordo com era al principi i veig com és ara i...Se que les relacions canvien, però vols dir que tant?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 24/11/2023 12:55
Hola!

Ens sap greu que estiguis vivint aquesta desil·lusió amb la teva parella. És veritat que les relacions canvien i evoucionen, però el més important és que es mantingui la il·lusió per un projecte compartit. Pel que expliques, sembla que ara mateix no trobeu aquesta il·lusió, així que et proposem que puguis fer una mica de balanç de com et sents i què esperes d'aquesta relació. 

A vegades hi ha decisions molt doloroses de prendre, però que sabem que en un futur ens poden ajudar...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: