-
-
Any: 2010
Comarca: Barcelonès
Data: 03/12/23 16:39
No tinc autocontrol,
No se que em pasa pero a vegades yo camvio d’idees molt ràpidament, m’agrada una noia, despres no m’agrada per pena, m’espavilo per fer una cosa, despres m’arepenteixo. En el tema d’amor es ben confós perquè vull estar amb ella tot el rato y altres l’ignoro, amb els amics també m’enganxo y d’altres em aïllo, em sento sola últimament semblés que no tinc amics ja que ya no els parlo com abans. Tindré aferrament evitatiu?? Necessito una resposta YA.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/12/2023 11:27
Hola!

Ostres, des d'aquí i amb aquesta informació no podem donar-te una resposta sobre el tipus de vincle que tens, però potser pots analitzar què et porta a prendre aquestes decisions tan extremes. Té a veure amb el que pensarà la gent? Té a veure amb la resposta de les teves amistats? O simplement és que prens decisions impulsives i després les medites?

A veure si amb aquestes preguntes t'ajudem a entendre't una mica més. 

Nosaltres seguim aquí, 
Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: