Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 09/12/23 11:44
Indecisa en l'amor
Hola!!! Sóc una noia de 19 anys. Fa un temps que estic parlant amb un noi més gran que jo. No ens hem vist, però fa molt de temps que ens seguíem per les xarxes socials. Per mi la veritat que ell no és massa atractiu, quan tenia la meva edad si, pero ara mateix no. El vaig començar a seguir per insta perquè m'agrada, però actualment no és el cas. Hem estat parlant i sembla que la relació s'està forjant. Estic molt indecisa, perquè per una part és un noi molt simpàtic, que sé que mai em farà mal, perquè és preocupa molt per mi. Però per una altre part el físic no em crida molt l'atenció. Mai m'he liat amb un noi i veig una oportunitat amb aquest. Quin consell hem donarieu?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/12/2023 11:30
Hola!

Doncs potser el més important és que et responguis de manera honesta què sents (o què vols) per aquesta persona?
Quina seria la relació ideal per tu? Amor? Amistat? Rotllo?
Independentment del que senti ell, tu tens dret a sentir i a voler una relació diferent. Així que para un moment. Escolta't i crea diferents escenaris amb ell, a veure amb quin et sents més còmode, quin et fa més il·lusió?

Potser respondre aquesta pregunta t'ajudarà a prendre una decisió de manera més conscient. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: