Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Gironès
Data: 16/12/23 00:20
POSSIBLE EMBARAS?
Hola primer de tot moltes gracies per el que feu i perdoneu per les faltes d'ortografia jeje.
El que volia consulta es que aquest estiu cap a finals de juliol vaig tenir una "noche loca" o sigui; festa i alchol. El cas es que aquella nit hi havia un noi que magradava i jo anava molt borratxa. La cosa es que vam acavar liantnos pero vastant hevy perque vam acabar els dos sense roba, jo no recordo que aribes a penetra dins meu i tambe li vaig preguntar a ell uns dies despres i tambe em va dir que no, pero si que ens vam masturbar mutuament. La cosa es que a vegades em fa mal la panxa i vull vomitar pero no se si es per que estic embarassada o per el menjar que poder em fa alguna mena de reaccio. A mes aquella nit jo tenia la regla i ma continuat vaixant, i desde aquella nit tinc com clavat al cap que estic embarassada pero no ho se perque he sentit a dir que hi ha casos dembaras que et segueix vaixant la regla, no et creix la panxa( crec que a mi tampoc pero no estic segura), ni que vomites ni res.
Es podria passar el sement nomes masturbante? Alguna recomenacio o algo? A si tampoc en puc parlar pas daixo amb la meva familia perque no tenim molta confiança.
merci per tot
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/12/2023 10:13
Hola,

Gràcies per escriure'ns! Si només us vau masturbar mutuament i el penis no va estar contacte amb la teva vulva o la teva vagina i no va ejacular ni dins ni a l'entrada de la vagina, aleshores l'embaràs és impossible. De fet si la menstruació t'ha seguit baixant els mesos següents d'aquella aventura, aleshores el més probable és que no estiguis embarassada. De totes formes, si no et quedes tranquil·la, lsempre pots fer-te un test d'embaràs.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: