Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Bages
Data: 19/12/23 22:59
Dolor
Hola! Tinc parella des de fa unes setmanes i hem tingut varies relacions, però em continua fent mal quan hi ha penetració. Es normal?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 27/12/2023 11:03
Hola, 

La penetració no ha de fer mal. Si et fa mal, és possible que sigui per un tema de poca lubricació, de poca excitació, altres aspectes físics o alguns motius emocionals.

Us recomanem que no forceu, que si fa mal, pareu, si hi ha dolor, un dolor no desitjat, no hi pot haver plaer. Si vas amb por a que faci mal, et tensiones per si et molesta una altra vegada, etc... no ajudarà. Per tant, si fa mal, no penetreu, jugueu a altres coses, augmenteu la confiança entre tu i ell, parleu, ensenyeu-vos com us agrada estimular-vos per a que l'altre aprengui, i deixeu la penetració per a més endavant. Ah! I utilitzeu lubricant de base aquosa en aquesta experimentació ;)

També si ho vols, paral·lelament pots fer una consulta amb la llevadora de la tarda jove o de l'ASIR de la teva zona per a que pugui fer una exploració i valorar si hi ha alguna altra causa física que se'ns estigui escapant.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexulaitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: