-
-
Any: 2011
Comarca: Plana Alta
Data: 04/01/24 15:54
Vull fer amigues
Hola,
A l'institut hi ha un grup de 3 noies que anàven en mi a l'escola i ara al tornar de vacances m'agradaria fer-me amiga d'elles . El problema és que tinc 2 "amigues" molt tòxiques que van darrere de mi tot el dia i tinc por de integrar-me en eixe grup,que un dia vinguen eixes 2 amigues i que les 3 noies em deixen de costat.(Cosa que ja ha passat quan he intentat fer amics en la classe).
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 09/01/2024 11:11
Hola!

A veure... Primer de tot, aquestes dues amigues que tens, son amigues per tu? T'aporten alguna cosa? Perquè a vegades és important poder posar límits a persones que no ens fan sentir bé. Potser és el moment de plantejar-te aquesta amistat i decidir si et fa sentir bé o no. 

I, a partir d'aquí, també podràs veure si tens ganes d'obrir el teu cercle d'amistats i conèixer altres persones. 

Sovint confonem les amistats amb ser companys de classe i és quelcom que hauriem de tenir més clar...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: