-
-
Any: 2005
Comarca: Gironès
Data: 09/01/24 16:01
Vull conèixer gent
Hola.
Us escric perquè vull conèixer gent, però em fa vergonya. No es això, el que em preocupa és que quan els meus pares em diuen com puc començar una conversació em donen ganes de plorar al imaginar-me coneixent a algú per primera vegada.
Quan intento parlar amb algú se'n cauen les llàgrimes i se'm trenca la veu, no se com solucionar-ho. També em fa cosa la possiblitat que l'altra persona no em segueixi la conversació O se'n vagi deixant-me a mi amb la paraula.
Això és cosa de tenir vergonya?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/01/2024 22:21
Hola!

Gràcies per escriure'ns i confiar en el consultori!

Quan dius que et cauen les llàgrimes quan comences a parlar amb algú... ens ho pots explicar una mica millor? Què et passa? Què penses? Què sents? 

A veure si podem trobar l'element que et pugui ajudar. I així establir una pauta de superació. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: