-
-
Any: 2003
Comarca: Berguedà
Data: 09/01/24 20:20
Primera parella
Hola! Us escric per que necessito el vostre consell. Fa dos mesos vaig conèixer una noia i va ser amor a primera vista. Vam quedar un parell de dies i entre aixó i que ja portàvem uns dies parlant per insta vam voler tenir una relació junts. Estem molt contents i molt enamorats, tot va molt bé però com es la primera parella que tinc em fa por cagar-la i que ho vulgui deixar. Des del primer dia ens entenem molt i no ens imaginem separats ja. Teniu algun consell per nosaltres? Ens estimem molt i no vull perdre la per una cagada.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/01/2024 22:22
Hola!

Enhorabona!!! Quina felicitat!! Ens encanta veure'us enamorats!

No hi ha cap consell que sigui universal ni que funcioni a totes les parelles, però sí que us recomanem la CONVERSA. Parlar, parlar i parlar, sobre el que us passa, com us sentiu, què us agrada, què us molesta... Les converses us ajudaran a prevenir futures "cagades" o us ajudaran a poder-les solucionar ;)

Una abraçada i gaudiu del que teniu ara mateix!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: