Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2009
Comarca: Baix Empordà
Data: 11/01/24 05:55
Dubte de relacions sexuals
Hola, ara mateix tinc una xicota de la meva edat i ella em diu de mantenir relacions sexuals i jo també vull, però no estic segur si fer-ho perquè encara els meus pares no m'han vacunat del papil·loma. Jo vull saber si puc mantenir relacions sexuals de forma protegida encara que no estigui vacunat del papil·loma utilitzant preservatiu
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/01/2024 22:28
Hola, 

No, de forma completament protegida no. T'expliquem: El preservatiu, redueix molt el risc d’infecció, tot i que no és eficaç al 100% perquè només protegeix la zona que cobreix i el VPH no sempre està a la zona coberta pel preservatiu.

La vacunació és la forma més eficaç de prevenir la majoria de les infeccions causades per alguns tipus de VPH (no tots). Estar vacunats no ens evita haver d'utilitzar el prerservatiu.

T'adjuntem una pàgina web on hi trobaràs tota la informació que et compartim i molta més sobre el VPH:

;

Gràcies per utilitzar el consultori!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: