Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Urgell
Data: 16/01/24 07:50
ajudaaa
Holaa,
Ja fa uns anys que sento molèsties allà abaix, no quan me toco però quotidianament. No em fa veritablement mal, hi han cops on me piqué una mica però tampoc moltíssim. Lo que passe es que mullo moltíssim al punt on fins i tot se mullen les meves calces i els meus pantalons (la part de l’entrecuix està com molt mullada
pero de manera no visible per els altres, però jo sento que està mullat i també sento com una olor forteta tipo pipi/amoniaco). Augmente molt mes quan me està apunt de venir la regla i quan me passe la regla. La cosa es que quan vaig tindré relacions amb un tio tampoc va notar res raro allà abaix, llavors no se si es normal (no crec) o si ho es. A part, me crea bastants complexes i sovint durant les relacions sexuals mai deixo que l’altra persona baixi o algo per por que digui que faig pudor o que mullo molt.
Ja me estat plantejant de dir l’hi a la meva mare per anar al ginecòleg però es que no se com dir l’hi, soc bastant vergonyosa per això ajajaj.

Moltes gracies per la vostra resposta !
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 22/01/2024 11:40
Hola,

Que la quantitat de flux augmenti a l'adolescència i variï en funció del moment del cicle menstrual és completament normal. El que no hauria de passar és que notessis molèsties, picors o olor desagradable. Per tant, en aquest cas, et recomanem molt que ho consultis amb la ginecòloga o llevadora, per tal que valori si tot està correctament.

Sabem que a vegades pot fer vergonya anar al ginecòleg o comentar a la mare que hi vols anar, però quan es tracta de salut, això és el que ha de prevaler. Així que fora vergonyes ;)

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: