-
-
Any: 2008
Comarca: Anoia
Data: 16/01/24 23:34
DUBTES AMOROSOS !!!(2)
Hola, una cosa, ja ns que fer hi ha un nen que m'agrada al qual crec que jo tambe li agrado, en algunes classes s'asseu al meu costat i coses semblants pero ns si li agrado, tambe anem a la mateixa classe i fem les mateixes classes...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
no m'atreveixo a dir-li i ns que fer
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 29/01/2024 11:01
Hola!

Doncs si no t'atreveixes a dir-li res, tens l'opció d'esperar a veure si ell fa algun moviment o pots començar alguna conversa tu. Sabem que fa molta vergonya i que pot semblar molt difícil, però és important quan ens agrada algú, que ens hi apropem, intentem conèixer-lo una mica més i sapiguem què sent, què li agrada, com és.... i, sobretot, puguem valorar com ens sentim quan estem amb aquesta persona. Si sentim que ens escolta, que ens valora i que ens cuida. 

Així que... ja ho saps! Pots esperar o moure alguna fitxa ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: