Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2009
Comarca: Barcelonès
Data: 17/01/24 14:34
no em corro amb noies
tinc un problema es que no em corro cuan estic amb noies i nomes cuan estic sol
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 23/01/2024 22:50
Hola, 

Això que comentes que et passa és algo que passa de forma habitual. Poden passar diverses coses que afectin a l'ejaculació:

- Quan estem sols, generalment no sentim pressió, podem estar relaxats, còmodes, tranquils i senzillament gaudint, en canvi, quan compartim la nostra sexualitat amb una altre persona, és possible que sentim certa pressió, nervis i en alguns casos respecte per si ens contagiem d'una infecció de transmissió sexual o si deixem embarassada la noia amb qui estem tenint relacions sexuals. 
- També sovint podeu sentir la pressió de fer que l'altre persona gaudiexi i "donar la talla".
- Pot haver-hi alguna limitació física que condicioni la resposta sexual de l'ejaculació, com per exemple algun grau de fimosi o haver estat intervingut de fimosi. Sovint les persones amb penis que tenen algun grau de fimosi ho podeu saber si quan teniu una erecció podeu baixar del tot la pell deixant al descobert el gland, sense dolor ni esforç. Si no podeu baixar la pell o fa mal quan la intenteu baixar, aleshores el més recomanable seria fer una valoració per part de l'uròleg, l'andròleg o el metge de capçalera. Si això passa, generalment aquestes persones poden arribar a l'orgasme però amb una estimulació molt concreta i exacte, i quan comencen a tenir relacions sexuals compartides es troben amb que com l'estimulació de l'altre no és exactament com el seu cos necessita, no arriben a l'orgasme.

Si no és el cas de la fimosi, et recomanem que et relaxis, que puguis gaudir de la trobada i que puguis compartir amb la noia amb la que estiguis el que sents en referència a tot això. Compartir-ho pot descarregar pressió. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: