Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Vallès Occidental
Data: 24/01/24 07:05
Dubte dolor menstrual
Bones, estic desesperada amb sanitat publica, haveure si em podeu ajudar. Sóc una adolescent de 18 anys recent fets, porto temps amb anticonceptives per dolor menstrual primer pastilles de ceciliana diaria que m’anaven força bé i ara el ringo que no em fa tant efecte i estic minim 1 dia al mes sense poder aortir del llit de dolor. Ahir vaig anar al metge per haver que em deien ja que la visita a ginecologia me la van donar per Abril… M’han donat naproxeno pel dolor i dit que vagi a la tarda jove aqui a Sabadell però que maxim em tornarien a les pastilles i em farien eco que ja em van fer per descartar ovaris poliquistics… Va vindre una noia de la Marató a classe i va dir ue el dolor no era normal, que ens fessim proves fins trobar que pasa, però després al metge nomes fan que donar hormones i vaig bastant perdida…
Sabeu d’algún lloc public o privat on pugui anar i sortir de dubtes? O alguna idea/alternativa?
Merci pel vostre temps
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 31/01/2024 16:03
Hola,

Com bé et van dir, no hem de normalitzar el dolor menstrual... per tant, és important esbrinar-ne la causa per poder oferir el tractament adequat.

Et recomanaríem que vagis al servei de Tarda Jove del teu centre d'atenció primària (CAP) perquè li puguis comentar a la llevadora el que et passa i pugui derivar-te a ginecologia, en cas que sigui necessari, per poder fer un diagnòstic acurat.

Esperem que puguin atendre't aviat.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: