Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 29/01/24 00:34
Masturbació intensa però no puc parar...
Hola, sóc una noia de 17 anys i ja he tingut relacions sexuals amb nois.

Em masturbo 1 cop cada 2 setmanes o així. Pero quan ho faig, sempre amb el meu satisfyer, no puc parar de masturbar-me fins passades 1 o 2h. Primer començo amb el satisfyer + dits, però després només amb el satisfyer pq els dits no em provoquen plaer al cap d'una estona. És com si tot el meu plaer s'acabés centrant en el clítoris. Normalment és a la nit, i sempre utilitzo lubricant. El problema és que em costa molt parar i el meu clítoris es queda molt sensible durant els següents 2 dies. El noto sensible fins i tot quan pixo durant tot el dia següent.
Crec que no és bona tanta intensitat i em pregunto si estaré ferint el meu clítoris. A més, sempre utilitzo el satisfyer x tocar-me i no sé si és bo acostumar el meu clítoris al ritme i al bon funcionament del satisfyer.

Al final de cada cop que em toco, arribo al límit de quasi que em comenci a fer mal estar tocant-me amb el satisfyer. I normalment només em corro 0, 1 o 2 cops al principi de tot quan em començo a tocar.

El problema és q no puc deixar de fer això... menys mal que ho faig cada 2 setmanes...
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 31/01/2024 16:05
Hola,

La recomanació seria no abusar del Satisfyer i provar de masturbar-te d'altres maneres. És a dir, ampliar el ventall de maneres que tens per donar-te plaer. Pensa que hi ha persones que s'han acostumat a arribar a l'orgasme amb el Satisfyer, ja que provoca unes sensacions immediates i molt intenses, difícils d'aconseguir manualment amb les mans, i els hi és més difícil gaudir amb altres estimulacions.

Així doncs, et diríem que provis altres maneres que no incloguin sempre les joguines sexuals.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: