-
-
Any: 2006
Comarca: Vallès Occidental
Data: 03/02/24 10:18
Masturbació
Hola,
L'altre dia el meu novio i jo vam començar a fer-nos petons i aquestes coses, i vaig acabar masturbant-lo. La cosa és que al principi semblava q li agradava molt però hi va haver un moment com si ja no sentís res i vaig parar. I clar, el vaig deixar a mig i no va arribar a ejacular. No sé com fer-lo ejacular, hauria d'haver seguit? És que crec que sempre el deixo a mig i em sap greu pq després li fa mal
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/02/2024 15:20
Hola,

Què et va fer pensar que ja no sentia res? És molt important la comunicació entre vosaltres, que pugui explicar-te com li agrada i que et guiï a l'hora de masturbar-lo: quin ritme, quina intensitat, la velocitat que necessita... només així aprendràs a estimular-lo com a ell li agrada.

Si "es queda mitges", no passa res, si ho necessita, pot acabar-ho ell mateix! També pot ser molt excitant compartir aquest moment i així també veus com ho fa. Pensa que esteu aprenent i coneixent la vostra sexualitat compartida.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: