-
-
Any: 2007
Comarca: Moianès
Data: 06/02/24 20:07
masturbació
holaa soc una noia de 16 anys, i tinc un dubte sobre la masturbació. quan em masturbo jo sola magrada pero nomes si ho faig des de fora, es a dir, quan poso els dits no em dona plaer. en canvi, quan estimulo el clitoris des de fora si que magrada. mai mho ha fet cap altre persona llavors tampoc conec molt del tema. que em recomaneu? pq em passa? es normal?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/02/2024 15:22
Hola,

El que et passa és completament normal! Així que pots estar ben tranquil·la!

La sensibilitat a l'interior de la vagina no és la mateixa, i és lògic no sentir tant de plaer com amb l'estimulació del clítoris. Per tant, pots anar descobrint com t'agrada estimular-te, què et produeix més plaer i com fer-ho, sense pensar que hi ha quelcom malament, tot el contrari! Pensa que el clítoris serveix única i exclusivament per proporcionar-nos plaer.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: