-
-
Any: 2010
Comarca: Safor
Data: 11/02/24 23:18
No puc més!
Jo em vaig enamorar d'un xiquet de la meva classe a finals de septembre, i entre nosaltres hi havia alguna coseta... Però a finals de desembre una xiqueta no se que va fer però es va clavar enmig de nosaltres fins aconseguir que lo nostre s'aparara prou tot per que eixe xiquet li agradava a ella i no podía tolerar que ell estaguera amb mi. Després ella va intentar crear un poc de joc entre ells, i el seu pla va funcionar, però ara fa uns dies (no se la causa) però ell es va enfadar amb ella fins al punt que està així com ignorant-la. A mi tota aquesta situació m'està afectant molt fins al punt que em passe algun moment del dia plorant i tinc molta impotència. Damunt per una cosa que va passar, per culpa d'ella, ell es va enterar no fa molt que jo el volia (tot dins del seu pla de fer-nos mal, lo mes fort es que ningú li va dir res a ella). I ara no se que fer per que m'agradaria poder canviar-ho tot i que fora com abans entre els dos, no puc més en aquesta situació! Només m'agradaria que tornara a haver conexió entre els dos com abans! Que puc fer per a que aquesta situació no em menge més el cap? Per que ja estic farta de passar mals de panxa de nervis, mals de cap, ploreres a la meva habitació, etc.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/02/2024 13:22
Hola!

Uff... quina situació més desagradable...

Des d'aquí t'animem a recuperar les converses amb ell. Apropa-t'hi, fes-li saber que el trobes a faltar i que t'agradava molt la relació que teníeu abans. 

I llavors serà ell el que decidirà si es vol acostar a tu o si prefereix mantenir les distàncies... i ho hauràs d'acceptar.

Com ho veus?

A vegades cal fer algun moviment per canviar la situació ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: