-
-
Any: 2005
Comarca: Bages
Data: 11/02/24 23:19
Ejaculació
Hola, us volia demanar pq quan em masturvo sol tardo mes i quan faig sexe ejaculo molt rapid, merci
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 14/02/2024 10:43
Hola, 

Des de la pornografia ens fan creure que un noi hauria d'estar molta estona penetrant... Però la realitat és que l'ejaculació és una resposta del cos quan està excitat i és involuntària.

El fet que ens diguis que notes diferències en funció de si estàs sol o estàs compartint la sexualitat amb algú altre, ens fa pensar que potser quan estàs amb algú altre hi ha algo que fas que no fas quan estàs sol. 

Sovint el que passa quan estem amb algú altre, és que apareix ansietat de "rendiment": ho faré bé? Li agradarà? Aguantaré suficient?, etc. i ansietat "anticipatòria": quedarem i potser ho intentarem, i si no va bé? I si no puc? I si torna a passar?

Una cosa que va molt bé és practicar amb la masturbació un sol, i aprendre a detectar el moment abans d'ejacular, el que anomenem punt de no retorn, és a dir, aquell moment que, encara que deixis d'estimular el penis, ejacularàs de totes maneres. Si ho aprens a detectar, podràs parar abans (o modificar el ritme i intensitat de l'estimulació) i evitar ejacular, allargant així una mica la resposta sexual.

Així quan estiguis amb l'altre persona i arribi la sensació d'estar a punt d'ejacular, podeu canviar i fer una altra pràctica!

Recorda que si ejacules ràpidament, realment no passa res greu: l'important és gaudir tots dos!

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: