-
-
Any: 2007
Comarca: Barcelonès
Data: 28/02/24 10:59
Dubte sobre sexe i embaràs
Hola, tinc un dubte:

Si jo li faig sexe oral a un home i es corre a la meva boca, seguidament em morrejo amb ell i ell em fa sexe oral a mi, quantes possibilitats hi ha de què em quedi embarassada?

Sorry sé que és una pregunta una mica random.

Gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 05/03/2024 12:20
Hola, 

Molt poques, però intenteu no fer pràctiques que us facin preocupar-vos per a possibles embarassos. Patir per si he fet alguna cosa rebuscada que hagi pogut fer que estigui embarassada, és molt desagradable. 

Poseu-vos-ho fàcil i utilitzeu preservatiu, així només heu d'estar pendents de gaudir! I si hi ha algun accident i el preservatiu es trenca doncs activeu mètode d'emergència, píndola de l'endemà i visita a la llevadora de la Tarda Jove del CAP, l'ASIR. Pots buscar tel teu centre més proper en el següent enllaç:


O també podeu anar al Centre Jove d'Anticoncepció i Sexualitat (CJAS)


Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: