-
-
Any: 2010
Comarca: Tarragonès
Data: 29/02/24 16:47
Vull ser feliç.
Hola, no sé si estic fent el correcte consultan-te això.
Odio el meu pare, vull no tornar a veure-lo, però ara ens està visitant molt sovint. Amb ell sóc infeliç i vull ser feliç.
Em diu que perque el tracto malament, com si no sapigués tot el mal que m'ha fet! Jo ja tinc una vida on sóc feliç sense ell i no vull perdre-la.
No sé si em pots ajudar.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/03/2024 11:14
Hola!

Primer de tot, ens sap molt greu llegir consultes com la teva, perquè darrera aquestes frases hi ha molt dolor acumulat durant anys. I no és just. 

En segon lloc, ens falta informació per poder-te ajudar i guiar sobre què pots fer. Però si hi ha algun adult de referència amb qui en puguis parlar, fes-ho (família, professorat, professionals de serveis socials...). Explica com et sents i comparteix el teu desig. Que et puguin escoltar. 

Nosaltres seguim aquí, escriu-nos sempre que ho necessitis. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: