-
-
Any: 2007
Comarca: Alt Penedès
Data: 03/03/24 22:45
Em puc quedar embarassada si
Hola primer de tot donar-vos les gràcies per el que feu
Després l'atre dia Jo i la meva parella ho vam fer per primera vegada i al principi sens va anar la olla i va entrar una mica sense protecció Després ja si que ho vam fer amb pero em vaig quedar amb el dubte de si em puc quedar embarassada o no i es per si em podríeu dir alguna cosa
Moltes gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 13/03/2024 11:00
Hola,

Pel que ens expliques, les probabilitats són baixes, però sempre que hi ha penetració sense preservatiu hi pot haver risc d'embaràs, per tant, no podem dir-te que hi ha risc zero. Heu de tenir present que el líquid preseminal pot contenir espermatozous. La recomanació és utilitzar preservatiu durant tota la relació sexual per  poder gaudir de la vostra sexualitat i estalviar-vos mals de cap.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: