-
-
Any: 2004
Comarca: Tarragonès
Data: 04/03/24 09:52
Avui en dia tothom va al que va, algun consell?
Bon dia, en primer lloc gràcies per tot el que feu, soc una noia de 19 anys i no he sigut capaç de fer res amb cap noi, sempre que m’he liat o conversat amb un noi en el moment que arriba a més com que em bloquejo, dic que no i marxo, pot ser el fet de que als nois amb qui m’ha passat no els hi tenia massa confiança però avui en dia no pots seguir quedant amb un noi si no has fet res sexual amb ell, la primera nit ja és obligatori i la gran majoria nomes et volen per això.
Aquests son els casos amb els que em trobo i nosé que mes puc fer, alguna idea?
Gràcies!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 20/03/2024 12:35
Hola, 

Gràcies per les teves paraules!

Ens demanes alguna idea. La nostra idea és que si tu no vols fer res sexual a la primera nit ni a la primera cita, no ho facis i segueix buscant persones que respectin, escoltin i quadrin amb el que tu estàs buscant.

Tu mateixa dius a la teva consulta que la teva hipòtesi és que creus que et passa perquè no tens confiança amb ells, potser necessites conèixer més la persona abans de confiar-hi com per mostrar-te en una situació d'intimitat i erotisme com una relació sexual. 

T'enviem una forta abraçada!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com 

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: