-
-
Any: 2011
Comarca: Baix Llobregat
Data: 05/03/24 18:19
Puedo no enterarse nadie xfavor?
Que pasa con las autolesiones, que pasa si una niña desde pequeña se hace daño?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 14/03/2024 10:24
Hola bonica!

Les autolesions son una via de descàrrega emocional i del malestar. Segurament hi ha un patiment molt gran i també una dificultat per poder parlar i compartir aquest dolor. A més, si és quelcom que ja porta temps, pot tenir a veure amb dificultats per trobar altres vies de gestió emocional. 

A vegades el dolor emocional és tan gran, tan abstracte i tan complex, que les autolesions (que són un punt de dolor físic, intens i molt concret) ens poden semblar la solució per eliminar aquest dolor. 

Però la realitat no és aquesta. El dolor emocional no desapareix, simplement queda camuflat unes hores per aquest dolor físic. Però segueix allà. 
 
Des d'aquí volem dir-te que nosaltres som aquí, que ens pots escriure sempre que ho vulguis i que la manera de sortir d'aquest malestar és compartir-lo amb persones de confiança. I sabem que no és fàcil. I per això nosaltres som aquí. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: