-
-
Any: 2012
Comarca: Baix Llobregat
Data: 09/03/24 19:11
menstruació
hola!!
Tinc 12 anys i encara no tinc la menstruació. El cas és que fa 4 mesos més o menys, em va vaixar el flux marró, però encara no m’ha tornat a sortir d’aquest color i com he dit abans no m’ha baixat. Igualment estic contenta de no tindre la regla però no sé si m’he de preocupar o esperar fins que m’hagi de biaxar.
Moltes gracies per llegir!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 20/03/2024 12:40
Hola, 

Entenem que mai abans has mantingut relacions sexuals amb penetració. Possiblement signifiqui que els teus òrgans sexuals interns s'estan començant a activar, i que en uns mesos aparegui la primera menstruació. 

De totes maneres, si vols, també pots fer una consulta amb la llevadora de la tarda jove del teu CAP i de l'ASIR. També pots acudir al Centre Jove d'Anticoncepció i Sexualitat, pots buscar tel teu centre més proper en el següent enllaç:

;

També pots comentar-ho amb la teva mare/pare/germana gran/germà gran o adult de referència.

Una abraçada i gràcies per confiar en nosaltres!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: