-
-
Any: 2007
Comarca: Alt Penedès
Data: 11/03/24 00:42
La vergonya sem menjarà
Hola primer de tot donarbos les gràcies per el que feu la veritat ajudeu molt
Després dic que la vergonya sem menjarà per que a ver fa relativament poc que me comencat a iniciar amb la vida sexual vale i amb la meva parella ho hem fet unes vegades però ho hem anat fent amb els condons que donaven a les FM dels pobles de per aquí però el problema és que ara em de anar a comprar i cada vegada que parlem de qui va em comenca a agafar mal al cap I no puc jo sóc molt vergonyosa per algues coses però és que literalment puc estar cridant els 4 vents una cosa i no tinc els ovaris com per anar acompanyar o a comprar jo saps ns que puc fer per que ja ho he intentat però és que no puc semblarà aquí de nena petita però ho prometo no ho faig espresament ns que pot ser per que ames no mà passat mai una cosa així però bueno

Perdo i merci
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 20/03/2024 12:42
Hola,

Entenem que pugui fer certa vergonya, però veuràs que un cop t'enfrontis a ella, aquesta disminuirà i veuràs que no haurà estat per a tant. 

Per sort, avui en dia, podeu comprar preservatius en molts establiments, per tant, podeu triar aquell que us faci menys vergonya o que passeu més desapercebuts. Podeu anar-hi junts o bé amb alguna amiga o amic, així us resultarà més fàcil.

Vinga, deixeu enrere la vergonya i endavant!

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: