-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 17/03/24 19:10
Em limita
Fa molt temps que he estat rebent assetjament, sobretot verbal, pel fet de ser diferent al perfil establert per la societat. Arran d'això m'he convertit en una persona que s'ha vist molt limitada, he tingut por sempre de ser qui soc, i m'he tancat moltes portes. Cada cop intento adonar-me de tot pel que he passat, i a mesura que obro els ulls em torno més extrovertit. De totes maneres em falta confiança i seguretat. Sóc molt exigent i perfeccionista, necessito fer-ho tot perfecte i demostrar que puc fer tot. Em sento molt inferior a tothom i una càrrega independentment que en el món acadèmic, laboral i social sempre m'ha anat bastant bé. Sento com que m'han fet odiar-me, tot i tenir moltissimes amistats i portar una vida normal, no trobo el motiu per rebre aquest amor. Què puc fer per tornar a creure en mi i tornar a ser feliç/ recuperar autoestima? Moltes gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/03/2024 10:36
Hola!

Ostres! Ens sap molt greu que hagis tingut aquesta vivència i des d'aquí t'animem a buscar una professional que et pugui acompanyar a fer tot aquest treball. 

Com tu dius, els comentaris, l'assetjament i el fet de ser diferent a l'estereotip, pot fer que ens limitem molt. I aquestes limitacions tenen unes seqüeles en nosaltres i en el nostre benestar. Per això és important poder mirar la nostra història amb amor, entrendre què ens ha passat, com ho hem afrontat i quines eines tenim actualment per evitar que es torni a repetir. 

Nosaltres seguim aquí! Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: