-
-
Any: 2005
Comarca: Garrotxa
Data: 25/03/24 16:53
M’he follat al amic del que m’agrada
Hola! Amb un noi hem estat parlant a distància 3 mesos i hi ha hagut una gran connexió entre els dos i havíem fet molts plans. I ja ens vam liar abans de que marxés. Ara falten dos setmanes perquè torni, però el finde passat anant beguda i calenta, m’he follat al seu amic. Ja li hem explicat tot el que va passar, però s’ha enfadat molt. I necessito saber què podria fer per solucionar les coses. Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 02/04/2024 11:02
Hola!

Doncs segurament hauràs d'esperar que ell rebaixi aquesta emoció i que tingui ganes d'escoltar-te i parlar amb tu. Has fet el que creies que era millor: explicar-li, i està bé! Però això no t'assegura que ell reaccioni com a tu t'agradaria... 

Així doncs, només et queda esperar si aquesta ràbia es redueix, si té ganes de parlar amb tu i si vol seguir coneixent-te. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: