-
-
Any: 2004
Comarca: Berguedà
Data: 01/04/24 11:49
Vergonya
Hola noies, us escric perquè tinc un problema amb la meva parella. Fa uns 7 mesos que estic sortint amb una noia i en aquest temps ja li he presentat als meus pares, però sempre els ha vist en restaurants o espais públics. La cosa es que m’agradaria poder veure’ns a casa com la resta de parelles i veure una peli a la habitació o cuinar o el que sigui encara que hi siguin els meus pares a casa però a ella li fa vergonya i si hi són acabem veient-nos al garatge i es una mica incòmode per mi, perquè poden estar còmodes a casa estem passant fred i sense fer res al garatge. La seva relació amb ells és normal i els es igual que hi sigui a casa, podríem dir que l’única que te reticències es ella. Que puc fer perquè perdi aquesta vergonya i ens podem veure tranquil·lament a casa com una parella normal i no d’amagat al cotxe o el garatge? Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/04/2024 11:29
Hola!

Ai...la vergonya!! Cadascú necessita el seu temps per superar-la. 

Explica-li que l'entens i recorda-li els avantatges d'haver-la superat: estar a la teva habitació, mirar pel·lícules, cuinar juntes... i passar moltes més estones juntes!!!

Així que intenteu allargar cada vegada més l'estona que estigueu a casa teva. Per exemple, que quedeu a casa teva i quan arribin els teus pares us estigueu una estona (mitja horeta) per allà. I, així, mica en mica, anirà agafant confiança i quotidianitat amb la teva família. Com ho veus?

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: