-
-
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 06/04/24 22:10
Els meus novios.
Hola, jo vull comentar una situació una mica rara. Bueno el cas es que jo tinc parella i sempre he estat bé amb ell. Però un día vaig anar de festa, vaig coneixer a un altre noi i em va agradar encara més que la meva parella. Ens vem liar i vem començar a sortir a amagades, però jo sentía un pes a sobre i vaig decidir parlar-ho amb la meva parella. Ho vem parlar i em va dir que no passaba res i que en veritat li excitaba. També em va donar permis per sortir amb els 2 a l'hora. Jo estava super contenta amb això perquè era tot el que volia. Un día vem quedar els 3 per fer un trío i al principi tot anaba be. Primer ho feia amb un, després amb l'altre i tal, el cas es que hi va haver un moment en el que ells 2 es van començar a donar petons i van acabar fent sexe anal. (Tot amb condó obviament). Però a mí això no m'agrada ja que jo lo que volia era que no hi hagués contacte entre ells 2... Ara els 2 diuen que es prefereixen entre ells i això a mí m'excita pero a la vegada em molesta i em fica gelosa. No els vull deixar pero vull tornar a lo de abans. Que puc fer???
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/04/2024 13:04
Hola,

Estaria bé que et preguntessis què és el que et molesta exactament, que et fa posar gelosa. Un cop identificat, és important que parleu de com us sentiu amb la nova situació i establiu quin tipus de relació voleu tenir entre vosaltres 3, de forma lliure i consensuada, respectant la posició de cada un de vosaltres. Si alguna persona no està bé o no se sent còmoda és important que hi poseu mirada i atenció.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: