Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2010
Comarca: Tarragonès
Data: 17/04/24 16:45
Problema molt gran
Hola, tinc un dilema amb una amiga meva.
Des de principi de curs s'han burlat una mica de ma amiga. Però fa uns messos em va confessar que li van pegar i jo li vaig dir que tenia que avisar a algú. Ella va dir que no i jo ho vaig acceptar. Però es que ara s'han inventat un rumor de que està embarassada! No sé per que ho fan i per que volen fastidiar-la. Jo vull que això s'acabi. Crec que ella s'enfadaria amb mí si s'enteren els seus pares pel medi dels professors.
El cas és que els seus pares són dolents i segurament s'ho creurien, que està embrassada.
Em pots ajudar, siusplau?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 29/04/2024 11:54
Hola bonica, 

La teva amiga necessita la teva ajuda i la teva acció. Si ella no s'atreveix a prendre cap mesura, ho hauràs de fer tu. Ara mateix està molt vulnerable i no es pot protegir, per tant necessita la teva ajuda. 

Comenta-ho al professorat i explica-li a ella que és important dir-ho a les persones adultes responsables. Son aquestes persones les que us han d'ajudar. 

Torna's a escriure per saber com esteu. Aquestes agressions no poden continuar. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: