Logotip de Adolescents.cat

​Ja saps què faràs quan acabis l'institut? 6 graus amb un bon futur professional

Què puc estudiar? Quins graus m'interessen? On puc fer-los? Quins tenen millor sortida?

per Redacció, el 12 d'abril de 2015 a les 10:00


Us proposem alguns dels graus que us poden interessar i que actualment es poden estudiar al TecnoCampus amb una bona sortida professional:


Business and Innovation Management
Grau impartit íntegrament en anglès i orientat a la internacionalització i als estudis d'administració d'empreses i gestió de la innovació.

+ info


Fisioteràpia i CAFE
Per primera vegada pots combinar aquesta doble titulació.
+ info


Logística i Negocis Marítims
Grau únic a Catalunya centrat en la gestió empresarial en un sector que cada cop demana més personal especialitzat. Pensa que un 90% del comerç internacional es fa pel mar.
+ info


Grau en Mitjans Audiovisuals
Et formaràs com a professional de la indústria audiovisual; ràdio, TV, internet, mitjans interactius...
+ info


Disseny i Producció de Videojocs
Programació d'APPs mòbils, videojocs, disseny... Aprèn totes les eines per iniciar un negoci en aquest sector amb una demanda cada cop més creixent.
+ info


 Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d'Informació
Mantenir sistemes informàtics amb metodologies pròpies de l'enginyeria. Plataformes de maquinari, programari, xarxes i comunicacions... És un grau amb una gran sortida professional.
+ info

El 18 abril el TecnoCampus organitza la jornada de portes obertes perquè puguis veure les instal·lacions i parlar amb els professors de cada grau.

 Vols veure altres graus?


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: