TECNOCAMPUS

Si no saps què estudiar, et presentem aquest grau amb moltes sortides professionals!

per Adolescents.cat, el 8 de setembre de 2016 a les 14:45


Estudiar allò que t'agrada és una cosa fonamental i segur que ja ho has sentit més d'una vegada. És molt important triar bé els estudis perquè són els que et formaran per a entrar al món laboral en un futur. Així que si estudies amb motivació, pots estar segur que més endavant no hi haurà qui t'aturi en el món professional!


Com que nosaltres sabem que hi ha moltes opcions, avui volem proposar-vos una opció molt vàlida i que té moltes sortides professionals: Parlem del Grau en Enginyeria d'Informàtica de Gestió i Sistemes d'Informació que ofereix TecnoCampus!



 QUÈ ÉS I DE QUE TRACTA AQUEST GRAU?

L'objectiu d'aquest grau és que l'alumne pugui desenvolupar, comercialitzar i mantenir sistemes informàtics utilitzant principis i metodologies pròpies de l'enginyeria i prenent decisions informades respecte de: arquitectura, plataformes de maquinari i programari, xarxes i comunicacions, nivells de qualitat i de seguretat, adequació a la legislació, accessibilitat, ergonomia i usabilitat. I també gestionar i dirigir projectes relacionats amb les tecnologies de la informació!

"Fem una informàtica molt aplicada, molt pràctica i molt orientada a la professió", explica el Josep Roura, coordinador del grau.

 AQUESTA ÉS L'OPINIÓ D'UN DELS ESTUDIANTS QUE JA ESTAN CURSAT EL GRAU!



"Vaig triar TecnoCampus perquè el grau d'informàtica en general té grups reduïts i això implica que quan vols fer classe o vols fer pràctiques el tracte professor/alumne és molt més proper. D'aquesta manera sempre tens molta més facilitat per preguntar qualsevol cosa. El mercat laboral de la informàtica és molt diferent d'altres tipus de mercat laboral, ja que és un mercat en constant moviment. TecnoCampus ho sap i s'està adaptant molt bé als nous temps i cada any el temari es va adaptant", Xavier Fernández.

 QUINES SORTIDES PROFESSIONALS TÉ AQUEST GRAU?

Les funcions pròpies a desenvolupar per un enginyer en informàtica són: anàlisi; direcció d'informàtica i departaments de desenvolupament; direcció i organització de projectes informàtics i centres de programació de dades; manteniment d'infraestructures; arquitectura, anàlisi i disseny de sistemes informàtics; tècnic de sistemes, bases de dades, xarxes i comunicacions; consultoria tècnica; auditoria informàtica; intel·ligència artificial i noves tecnologies; disseny, selecció i avaluació d'infraestructures de computació i lògica; optimització de mètodes i mitjans de comunicació amb el computador i els usuaris; concepció de projectes i aplicacions per a la seva posterior anàlisi i execució; investigació; formació; docència; tècnics comercials, i llocs de direcció en qualsevol àrea empresarial amb la realització d'estudis de postgrau en economia.



Així que ja ho saps, si t'interessa aquest grau, TecnoCampus t'ofereix els millors serveis per cursar els teus estudis i preparar-te de manera eficaç pel món laboral. TecnoCampus sempre intenta que els seus alumnes facin pràctiques orientades al món professional per compaginar teoria i pràctica d'una manera educativa. A més a més són molts els estudiants que quan acaben el grau troben feina!

 En el següent vídeo hi ha tot el que necessites saber!


Si no pots veure el vídeo clica aquí

 Més informació

 T'agradaria estudiar aquest grau i vols més inormació? Omple el formulari:

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: