patrocinat

​Saps què és una universitat connectada al món professional?

per Redacció, el 13 de juny de 2018 a les 20:40
El 5 de juny es va obrir el període de preinscripció universitària per al curs vinent. Això vol dir que ja arribat el moment de decidir a quina universitat et voldràs seguir formant i apareixen les preguntes «Què vull estudiar? Què m'ofereix cada universitat?»

La importància d'accedir al món laboral un cop acabats els estudis:


En un món laboral cada cop més canviant, una bona opció pot ser escollir un centre universitari que estigui connectat al món professional i que s'adapti amb agilitat a les noves necessitats del mercat de treball.

El TecnoCampus, amb seu a Mataró :


Representa un cas singular en el model universitari català: les seves instal·lacions les comparteixen 3 centres universitaris adscrits a la Universitat Pompeu Fabra i 120 empreses vinculades a la tecnologia, el màrqueting o la salut. D'aquesta manera, els més de 3.000 estudiants de grau i postgrau conviuen amb el món de l'empresa, en un parc tecnològic pensat per acostar la universitat i l'empresa.
 

Aquest ecosistema ha permès que des de la universitat es desenvolupin iniciatives com el Weekend Challenge, on durant tot un cap de setmana els empresaris del parc aconsellen a aquells estudiants amb idees de negoci. I és que el foment de l'emprenedoria, com a coneixement transversal que afecta totes les branques de coneixement, és un dels punts forts de l'oferta acadèmica d'aquest centre, ubicat a només mitja hora, en autobús o en cotxe, del centre de Barcelona.

Quins graus hi puc estudiar al TecnoCampus?

Per al curs 2018-2019 s'ofereixen 17 graus i dobles titulacions en els àmbits de la tecnologia, l'empresa la salut, alguns d'ells únics, com el de Logística i Negocis Marítims, o pioners, com el de Màrqueting i Comunitats Digitals. La principal novetat de l'oferta docent per al curs que ve és un nou grau d'Enginyeria en Organització Industrial, adreçat a estudiants que tinguin interès tant per les enginyeries com per la gestió empresarial.

 T'agradaria rebre mes informació? Només cal que omplis aquest formulari i t'informaran sense cap compromís sobre aquells graus o doble graus que t'interessin:

Arxivat a:
EDUCACIÓ, tecnocampus
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: