Logotip de Adolescents.cat
Patrocinat

Ja és aquí el nou llibre d'una de les vostres autores preferides!

per Redacció, el 19 de setembre de 2018 a les 10:36
Ja és aquí el nou llibre d'Anna Todd! L'autora de la famosa saga de llibres "After" ha publicat aquest dimecres, 19 de setembre, la novel·la "Stars, estels fugaços", que presentarà a Barcelona el pròxim 3 d'octubre. Nosaltres, com sempre, no ens ho perdrem i estem preparant una sorpresa que us anunciarem d'aquí a pocs dies.
 


I de què tracta "Stars, estels fugaços"? La Karina té vint anys i una feina senzilla en un spa. Després de comprovar que la majoria de les relacions fracassen, decideix que només vol una vida tranquil·la. I axiò significa una política estricta de no-cites, que compleix al peu de la lletra... fins que coneix un nou client, en Kael, i els seus principis trontollen. De mica en mica, la Karina es deixarà portar pel món d'en Kael, sense saber encara què l'espera...

A més a més, el que sigueu fans d'"After" us recordem que d'aquí a uns mesos, al 2019, s'estrenarà una pel·lícula inspirada en aquesta saga literària. Els seus protagonistes seran Julia Goldani Telles, que interpretarà Tessa, i Hero Fiennes, que es posarà en la pell de Hardin.

Si voleu més informació sobre les novel·les i gaudir de contingut exclusiu, promocions, sortejos...descarregue-vos l'APP Forever Anna Todd!

- Android
- iOs
 
 

 
Arxivat a:
ACTUALITAT, After, Anna Todd
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: