Logotip de Adolescents.cat

Aquest famós s'ha passat al disseny de moda, t'ho posaries?

per Adolescents.cat, el 1 de gener de 2019 a les 10:54
Sembla que el coneguem de tota la vida, però només fa 10 anys que en Justin Bieber es va donar a conèixer a Youtube. Durant la seva infància i adolescència s’ho va currar molt i va ser molt actiu en aquesta plataforma. A més, va tenir la sort que Scooter Braun i Usher es fixessin amb ell i l’animessin a firmar el seu primer contracte discogràfic, “My World” en el que hi havia la famosa cançó “Baby”.

Justin Bieber és una estrella internacional, i encara que fa temps que no està gaire actiu musicalment, ara s’ha volgut estrenar en el món del disseny de moda (com fan molts altres famosos i famoses). I què dissenya? Doncs de moment unes espardenyes d’hotel de només 4,99 dòlars. Per ara la seva marca, anomenada “Drew House”, només té aquest producte, però estarem a l’expectativa de si dissenya alguna cosa més.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@drewhouse

Una publicación compartida de Justin Bieber (@justinbieber) el


La veritat és que les espardenyes es veuen bastant normaletes, què en penseu vosaltres? Us les compraríeu?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

cheap ol’ regular drew house slippers, get ‘em now. LINK IN BIO

Una publicación compartida de Drew House (@drewhouse) el

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: