Confirmat: Demi Lovato té nova parella

per Redacció, el 2 de gener de 2019 a les 11:24
Ja és oficial: Demi Lovato i Henry Levy són parella. Així ho ha confirmat la cantant a través de les xarxes socials, on ha compartit un vídeo en què apareixen fent-se un petó.

Els rumors d’una possible relació van començar fa setmanes, quan se’ls va fotografiar plegats anant a sopar i compartint viatges amb cotxe. En aquell moment, l’entorn de la parella va creure que el més adequat era negar-ho tot, ja que tant la cantant com el dissenyador es trobaven en un procés de rehabilitació.


Finalment, però, la parella s’ha cansat d’amagar-se i ha decidit començar l’any fent pública la seva relació. Esperem que els hi vagi molt.
 



Des d'@AdolescentsiCat parlem amb la Suu
Arxivat a:
FAMOSOS, amor, Demi Lovato
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: