Així és la polèmica mesura que han implantat en alguns instituts

per Redacció, el 3 de gener de 2019 a les 10:46
Fa uns mesos us explicàvem que hi havia hagut polèmica a la Xina per una nova mesura anomenada "sistema de crèdit social”. Es tractava d’una espècie de carnet que "castigava" aquells ciutadans que es comportaven de manera incívica o inadequada.

Doncs bé, aquesta no és l’única mesura implantada al país que sembla treta d'un capítol de Black Mirror. Aquest gener s’ha conegut que alguns instituts xinesos han introduït uniformes intel·ligents per controlar els alumnes. Les peces porten incorporats dos xips que permeten rastrejar la ubicació dels estudiants i que avisen a pares i professors si aquests se salten les classes.


Resultado de imagen de what gif


A més a més, els centres també han instal·lat un sistema de reconeixement a l’entrada per tal de saber si els alumnes s’han intercanviat el seu informe amb algun dels seus companys. En fi, control gairebé absolut


Com us podeu imaginar la decisió no ha agradat massa als alumnes ni tampoc a alguns dels seus pares, que creuen que estan envaint la seva llibertat personal. Què en penseu?
Arxivat a:
ACTUALITAT, Xina, institut
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: