Logotip de Adolescents.cat

El perillós repte viral que s'ha posat de moda aquest 2019

per Redacció, el 4 de gener de 2019 a les 11:25

Es diu #BirdBoxChallenge i és el primer gran repte viral de 2019. Està inspirat en la pel·lícula Bird Box (A cegues) que acaba d’estrenar Netflix i que ha tingut una gran repercussió (més de 45 milions de persones ja l’han vista la primera setmana). 


El perillós repte consisteix en tapar-se els ulls i fer tot tipus d’activitats que llavors s’immortalitzaran a les xarxes socials. A la pel·lícula, protagonitzada per Sandra Bullock, l’actriu interpreta una mare soltera que vol salvar la vida dels seus fills, amenaçats per unes estranyes forces que provoquen suïcidis massius. I per fer-ho, els ha de tapar els ulls.

Les xarxes socials s’han omplert de vídeos amb escenes de tot tipus imitant els protagonistes del film. Algunes, però, perilloses. Davant la popularitat que ha agafat el repte, Netflix ha protagonitzat un acte sorprenent: ha demanat als usuaris que l’abandonin. “No es podem creure que tinguem que dir això, però, si us plau, no us feu mal amb el repte de Bird Box. No sabem com va començar, agraïm les mostres de suport, però en Boy i la Girl (els personatges del film) només tenen un desig el 2019 i és que no acabeu a l’hospital per culpa dels memes”, ha escrit la plataforma al seu compte oficial.





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: