Així és el primer hotel només per a dones: el trobeu sexista?

per Redacció, el 3 de gener de 2019 a les 13:27
El febrer de 2018 “s’obria” al públic l’illa finlandesa SuperShe, un indret pensat per passar-hi les vacances i destinat exclusivament a les dones.

Des de llavors que la tendència “women only” no ha parat de créixer i cada dia són més els espais en què l’entrada als homes està prohibida. De fet, aquest gener s’ha inaugurat a Espanya el primer establiment “només per a dones”. Es tracta del Som Dona Hotel, un establiment situat a Porto Cristo (Mallorca) i dissenyat especialment per al “sector femení”. 

 

I què vol dir exactament dissenyat per al “sector femení”? Doncs segons l’hotel, s’ofereixen espais i activitats pensats “per a les dones” com ara habitacions amb tocadors i tractaments de bellesa.

 

Tot plegat ha fet que ens sorgissin algunes preguntes: Quan viatgem, realment, busquem allotjar-nos en habitacions amb miralls gegants i on ens facin neteges facials? És sexista prohibir l’entrada als homes? Es pot considerar discriminació?

En fi, el que està clar és que el Som Dona Hotel generarà polèmica i debats. Vosaltres què n’opineu?
 
Arxivat a:
ACTUALITAT, hotel, dones
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: