Us mireu aquest tipus de pelis? Doncs això és el que diu la ciència de vosaltres

per Redacció, el 12 de gener de 2019 a les 09:00
Mirar pel·lícules "dolentes" no és sinònim de ser una persona poc intel·ligent, sinó més aviat al contrari. Així ho assegura un estudi publicat a Poetics: Journal of Empirical Research on Culture, the Media and the Arts, el qual demostra que les persones amb un coeficient intel·lectual elevat tenen preferència per films de baix pressupost i que es consideren de mala qualitat.

Per tal d'arribar a aquesta conclusió, els investigadors van realitzar una enquesta a centeners de persones en què els demanaven els seus gustos i hàbits de consum, entre altres dades
. Després d'analitzar els resultats van veure que les persones amb un coeficient intel·lectual alt, se sentien "atretes" i es divertien mirant pel·lícules dolentes, com per exemple Sharknado o Scary Movie.

Resultado de imagen de scary movie gif


Segons els investigadors, aquest fet es deu a què les persones intel·ligents interpreten amb ironia algunes de les escenes absurdes típiques d'aquests films i fins i tot troben originals els recursos que es fan servir per suplir la manca de pressupost, com per exemple efectes especials molt poc treballats. 

Així doncs, ja sabeu, no us faci vergonya dir que us agrada una peli que molts consideren una merda. Probablement vosaltres hi sabreu veure coses que els altres no.





Des d'@AdolescentsiCat Parlem amb la Laura Brunet @laurabrunet—. Comentarem la seva evolució al llarg dels últims anys que l'han portat a tenir més de 250k seguidors. I també li preguntarem com veu el seu futur professional, com porta el tema de l'amor o què mira a Netflix.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: