Així és la nova sèrie sobre sexe i adolescència que voldreu veure

per Redacció, el 8 de gener de 2019 a les 10:44
Aquest 11 de gener Netflix estrena una nova sèrie juvenil amb què pretén repetir l'èxit de produccions com Élite o The End of the F***ing World. Es tracta de Sex Education, una comèdia innovadora i atrevida que se centra el despertar sexual durant l'adolescència.

I de què va? Doncs la trama té com a protagonista Otis Milburn (Asa Butterflield), un estudiant de secundària verge i poc hàbil socialment que viu amb la seva mare, una terapeuta sexual. El jove es passa el dia rodejat de manuals eròtics, conversacions pujades de to i vídeos sense censura...Un dia decideix treure profit a tot aquest coneixement que no fa servir i juntament amb dos amics, la Maeve i l'Eric, crea una clínica de teràpia sexual clandestina per resoldre dubtes als seus companys.



Sex Education, una creació de Laurie Nunn, comptarà amb una temporada de 8 capítols que, si tot va bé, serà només la primera de moltes més.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: