Així és l'adolescent que cobra 100.000 euros l'any per treballar només 20 hores!

per Redacció, el 12 de gener de 2019 a les 12:00
Diuen que si ets molt bo en una cosa o tens una habilitat especial, el millor que pots fer és potenciar aquesta faceta. I això és precisament el que ha fet Sam Curry, un noi de 18 anys a qui sempre li han apassionat el món digital i els ordinadors.

La seva dedicació i les hores invertides en l'àmbit de la tecnologia han fet que a dia d'avui aquest jove s'hagi convertit en un dels hackers ètics més coneguts a nivell mundial.

 

Actualment Sam Curry treballa per a grans empreses que li paguen perquè trobi -i arregli- els punts febles en seguretat de les seves pàgines webs i sistemes. De fet, el jove compte amb una companyia de ciberseguretat pròpia, 17security, i també ha impulsat una plataforma educativa per a investigadors d'aquest sector.


"En els últims 12 mesos he guanyat uns 100.000 dòlars treballant unes 20 hores a la setmana", explica a la BBC. Els diners, però, no són el que el motiva. "El que em fa feliç és treballar del que sempre m'ha apassionat", remarca. 
Arxivat a:
ACTUALITAT, feina, motivació
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: