Aquests seran els actors que faran de Barbie i Ken al cinema!

per Redacció, el 10 de gener de 2019 a les 10:11
Confirmat: l'actriu australiana Margot Robbie serà l'encarregada d'interpretar Barbie a la pel·lícula que està preparant Warner. Després de mesos de rumors sobre el seu possible paper en aquest film, l'artista ha confirmat la notícia i ha anunciat que la seva empresa, LuckyChap Entertainment, produirà part de la cinta.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fun night last night at the Gotham Awards with #calvinklein #deepeuphoria #ad

Una publicación compartida de @ margotrobbie el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In good company - thrilled to be on the cover of @elleusa with so many inspiring women 💃🏻

Una publicación compartida de @ margotrobbie el



L'actriu ha decidit involucrar-se al 100% en el projecte per tal d'aportar-hi la seva visió i transformar la popular nina en una figura "més realista" i fins i tot feminista. De fet, la trama de la pel·lícula, que podrem veure a finals del 2019 o principis del 2020, comença quan la Barbie és expulsada de Barbieland per no ser prou perfecte. Així doncs, el film qüestionarà els estereotips sobre les dones i el seu paper en la societat.

D'altra banda, aquesta setmana també s'ha confirmat que l'actor Michael McHugh acompanyarà a Margot Robbie en la pel·lícula posant-se en la pell del Ken. En fi, a veure què en surt de tot plegat. Vosaltres l'anireu a veure?


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You're a world away Somewhere in the crowd In a foreign place Are you happy now?… #happy #home #actorslife

Una publicación compartida de Michael Vincent Mchugh (@michaelvmchugh) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

R.O.C.K IN THE USA #missingyou #losangeles #lastday

Una publicación compartida de Michael Vincent Mchugh (@michaelvmchugh) el





Des d'@AdolescentsiCat Parlem amb la Laura Brunet @laurabrunet—. Comentarem la seva evolució al llarg dels últims anys que l'han portat a tenir més de 250k seguidors. I també li preguntarem com veu el seu futur professional, com porta el tema de l'amor o què mira a Netflix.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: