Aquesta concursant d'OT 2017 i aquest cantant, nova parella?

per Redacció, el 10 de gener de 2019 a les 12:32
Els rumors d'una possible relació entre l'exconcursant d'OT Míriam Rodríguez i el cantant Pablo López no paren de créixer. El shippeig va començar mesos enrere, després que els artistes col·laboressin plegats.


Des de llavors, que els fans de tots dos els han preguntat en diverses ocasions si la seva relació va més enllà de l'amistat. Tot i que la seva resposta sempre ha estat que "no", la imatge que van publicar als seus instagrams fa uns dies ha tornat a encendre els rumors.

A la fotografia es pot veure els dos artistes en un restaurant compartint una copa. En el seu compte d'Instagram Pablo López acompanya la foto amb un text en què dóna les gràcies per haver-se creuat amb Míriam, mentre que la cantant escriu que desitjaria seguir compartint moments al seu "costat sempre". Què en penseu: és una amistat o hi ha alguna cosa més?


 




Des d'@AdolescentsiCat Parlem amb la Laura Brunet @laurabrunet—. Comentarem la seva evolució al llarg dels últims anys que l'han portat a tenir més de 250k seguidors. I també li preguntarem com veu el seu futur professional, com porta el tema de l'amor o què mira a Netflix.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: