Saps quines conductes es consideren ciberassetjament? T'ho expliquem!

per Redacció, el 10 de gener de 2019 a les 16:06
El mòbil i les xarxes socials han fet augmentar els casos de ciberassetjament. I és que l'anonimat que proporcionen aquest tipus d'eines ho posen molt fàcil als agressors, els quals poden amagar la seva identitat darrere les pantalles. Ara bé, exactament, quines conductes es consideren ciberassetjament? Doncs segons especifica la web de la Generalitat de Catalunya, hi ha diversos tipus d'agressions, són aquestes:

 


Totes aquestes conductes són considerades ciberassetjament, per tant si les heu patit o coneixeu algú que les pateixi, parleu-ne amb un adult, com ara els vostres pares, i si cal també demaneu ajuda als Mossos d'Esquadra. No us ho guardeu per vosaltres!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: