Logotip de Adolescents.cat

Segons un nou estudi, això és el que heu de fer per millorar les notes (i no us costarà gens)

per Redacció, el 11 de gener de 2019 a les 10:50
Millorar les notes és més senzill del que sembla. Almenys així ho assenyala un nou estudi publicat a la revista Scientific Reports. Segons la investigació, la clau per aconseguir més bons resultats a l'institut es troba en les hores de descans.

Per arribar a aquestes conclusions els científics van posar a prova un nou horari en dos instituts dels Estats Units, en els quals l'hora d'inici va passar de les 7.50 a les 8.45. Els investigadors van observar que el fet de retardar els horaris i permetre als joves dormir 30 minuts més havia incidit de manera positiva en els seus resultats acadèmica. En concret, les seves qualificacions havien augmentat de mitjana un 4,5%.


Resultado de imagen de sleep gif

Segons apunta El País, en els darrers 100 anys els nens han perdut al voltant d'una hora de son, fet que els allunya de les 9 hores de descans recomanades. Com sabeu, és essencial que els adolescents dormin un mínim de set hores diàries, ja que la falta de repòs no només afecta en el rendiment acadèmic, sinó que també té efectes a nivell físic. Per tant, intenteu descansar!
Arxivat a:
SALUT, dormir, son
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: