Aquesta cançó de Lady Gaga no tornarà a sonar mai més enlloc i aquest és el motiu

per Redacció, el 11 de gener de 2019 a les 11:46
Lady Gaga ha ordenat que la seva cançó "Do What U Want (With My Body)", en què col·laborada amb el raper R. Kelly, sigui eliminada de totes les plataformes. La cantant ha pres aquesta decisió després que el cantant hagi estat acusat per diverses dones d'abús sexual.

"Estic al costat d'aquestes dones al 100%. Les crec, sé que estan patint i sento que les seves veus han de ser escoltades i preses seriosament", ha assegurat l'artista. De fet, la cantant ha volgut remarcar que "Do What U Want (With My Body)" va sorgir durant una etapa "molt fosca de la seva vida": "Encara estava processant els meus traumes", ha detallat en referència a l'agressió sexual que va patir quan tenia 19 anys.


És per aquest motiu que no vol que una cançó en què hi col·labora un presumpte violador estigui disponible enlloc. Bravo!
Arxivat a:
FAMOSOS, cançó, Lady Gaga
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: