D'aquí poc treure't el carnet de conduir serà més difícil: aprofita ara aquest descompte

per Redació, el 14 de gener de 2019 a les 17:06
Si us voleu treure el carnet de conduir afanyeu-vos, perquè d'aquí poc serà més complicat aconseguir-lo. Per què? Doncs perquè a partir de l'1 de juliol s'aplicaran les noves modificacions de la Direcció General de Trànsit, que complicaran una mica el procés.

Per explicar-vos-ho amb més detall, us hem resumit els canvis més importants que s'incorporaran, són aquests:

 

És per això que us volem parlar de les Autescoles Connect del RACC de Vic i Manresa. Aquests centres ja fa temps que tenen en compte aquests canvis i per tant, si hi aneu, complir amb les noves normes us serà més senzill. A més a més, tots els que aquest gener us apunteu al formulari que trobareu més avall tindreu un 10% de descompte en aquestes autoescoles. I això no és tot, entre els que us hagueu apuntat, també sortejarem 10 pràctiques gratis!

Les Autoescoles Connect del RACC de Vic i Manresa ofereixen teòrica amb realitat virtual dins de l'aula i també teòrica en ruta, fora de les classes. D'altra banda, també imparteixen hores de seguretat viària als alumnes, per tal de que a més de conèixer la normativa, l'apliquin de forma segura. Així doncs, ja sabeu, si us voleu treure el carnet, ara és l'hora. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: