VÍDEO El cantant Lildami troleja Manel versionant un dels seus èxits

per Redacció, el 11 de gener de 2019 a les 17:11

Lildami, un dels noms que lidera l'escena del trap català, ha fet un avançament del seu nou disc, Flors mentre visqui, que es publica demà divendres. La cançó es titula La dels Manel, i és un remix d'un dels èxits del quartet barceloní, Al mar!. L'artista defineix aquesta versió com "un himne a les petites coses quotidianes que ens fan feliços"


Lildami compta amb més de 30.000 seguidors a les xarxes socials i més de 2,5 milions de reproduccions a YouTube. El nou disc de l'artista català ha seduït referents d'altres gèneres musicals, com Dorian, Oques Grasses, Suu, Sra. Tomassa o, indirectament, els Manel. 

El nou treball es presentarà al concert inaugural del Cruïlla de Primavera, a la sala La nau de Barcelona, i ha estat produït pel productor Sr. Chen (Bearoid, Toteking o Elphomega). També està confirmat pel Cruïlla 2019.


Aquí podeu escoltar el primer avançament del nou disc de Lildami, Pau Gasol. I més avall, la cançó de Manel, Al mar! 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: