Aquesta noia japonesa està revolucionant les xarxes socials amb els seus polèmics consells

per Redacció, el 14 de gener de 2019 a les 07:29

Marie Kondo està arrasant a la plataforma Netflix. L'any 2015 ja va ser inclosa per la revista Time a la seva llista de les 100 persones més influents del món. I en què influeix Marie Kondo? En l'ordre. 


La dona japonesa dedica la seva vida a endreçar cases, armaris, taules... Aquesta passió per l'ordre la té des de ben petita. Alguna de les frases que més controvèrsia ha generat a les xarxes té a veure amb els llibres. Concretament, segons Konde, només hauries de tenir 30 llibres a casa, ja que tenir-ne més "no ens aportarà més benestar", d'acord amb les seves paraules. 

Té el seu propi mètode per posar les coses a lloc i alliberar espai, el que es podria considerar una filosofia: és el Konmari, i el va publicar al seu llibre, que es va convertir en un best-seller. Ara, té la seva sèrie a Netflix (A ordenar con Marie Kondo), que s'ha convertit en un fenomen mundial. Les xarxes han reaccionat a la sèrie, així com al mateix personatge de Kondo i la seva metodologia. Vosaltres què en penseu?? Heu vist la sèrie? N'havíeu sentit a parlar?

   
 
 
 
 
 
 
 




Des d'@AdolescentsiCat parlem amb la Miri Pérez-Cabrero de Masterchef —@mirimchef5—. Comentarem la seva evolució al llarg dels últims mesos i el seu pas pel programa que l'han portat a ser una de les cares més populars del moment. També li preguntarem sobre l'amor o què mira a Netflix i què escolta a Spotify.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: